Steady er sikker kjøreglede

Steady-båter er populære og anerkjente langs hele Norskekysten, og egner seg utmerket både som arbeidsbåt og familiebåt.

De norskproduserte og miljøvennlige Steady-båtene har gjennom 25 år bevist sin suverene stabilitet, soliditet og brukervennlighet. Konstruksjonen gir høy oppdrift, myk gange og trygg kjøring. Båtene er svært brukervennlige og passer til de fleste bruksområder.

Steady er en brukervennlig og solid båt

Steady-båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen – et sterkt materiale som er tilsatt UV-stabilisator. Båtene støpes i ett stykke og tåler påkjenninger som støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys.

Produksjonen av Steady ble flyttet til Cipax AS i 2003 og samtlige modeller ble da oppgradert og fornyet. Vi har i dag tre ulike modeller, fra Steady 260 til Steady 400.

De tre modellene brukes mye som arbeidsbåt, blant annet innen fiskeoppdrett og marinaer. Den er også en stødig og trygg båt for barn, ungdom og resten av familien.

Steady er gjennomtestet kvalitet

Alle Steady-båtene er godkjent av Det Norske Veritas (DNV GL), som et tillegg til CE-merkingen. DNV GL overvåker produksjonen vår, tester og godkjenner samtlige båtmodeller. Vi har strenge prosedyrer for hele vår produksjon og et ISO-sertifisert kvalitets- og miljøstyringssystem – som en ekstra sikkerhet for deg som båtkjøper.

Vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss samt gjøre alle prosesser smartere og bedre. Kombiner dette med høy faglig kompetanse hos våre ansatte, og du får Steady-båter av førsteklasses kvalitet.

Miljøvennlige og resirkulerbare Steady-båter

Polyetylen er et miljøvennlig materiale som er 100 prosent resirkulerbart. Alt overskytende materiale fra båtproduksjonen benyttes om igjen i nye produkter som for eksempel setekasser til båtene. Selve produksjonsmetoden er også svært miljøvennlig, uten utslipp til omgivelsene.

Kontakt din lokale Steady-forhandler for en hyggelig båtprat!

 

Steady 320 close up